Terrassa FC-Viladecans: cal no refiar-se

Terrassa FC-Viladecans: cal no refiar-se

El Terrassa FC femení rep el Viladecans, amb el qual es manté invicte, amb el record del triomf per 1-5 en la darrera jornada de la fase regular de la temporada passada, que va permetre les vermelles accedir a la lligueta d’ascens.
Terrassa FC Dijous, 15 Febrer 2024

Les vermelles (setenes) sumen 23 punts, mentre que les del Baix Llobregat són setzenes i penúltimes, amb 14. No obstant això, cal anar a l’aguait, ja que el rival està en ratxa, ha enllaçat un empat (Guineueta) i un sorprenent triomf (contra el Mataró, que és quart), de forma que es troba a tir de la salvació. Per acabar-ho d’adobar, a la primera volta les egarenques van cedir per 1-0.

El balanç històric afavoreix el Terrassa FC: tres triomfs, un empat i una derrota, 12 gols a favor i 6 en contra. El primer envit es va donar a Preferent, el 6 d’abril de 2022, a la fase de permanència: 3-3 a Viladecans (dianes de Delba i dues de Paula Jiménez). A la segona volta, el 8 de maig de 2022, el Terrassa FC va guanyar el Viladecans per 2-1 (gols de Jiménez i Sanz). Els altres dos referents són els de la temporada passada: 5 de novembre de 2022, el Terrassa FC va superar el Viladecans per 2-0 (gols d’Aldea i Mayer), i, el 29 de gener de 2023, per 1-5 (Alba Martínez, Cerdán, Benítez, Aldea i Judit Domene). Així doncs, caldrà lluitar al màxim per puntuar.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix